Vichy, 3.és 4. nap

 Szervusztok!
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat.
Nos, igen. A tegnapi nap rendkívül hosszú és tartalmas volt. Egy kis módszertanelmélet után (röpke 3 óra) kipróbáltunk mindent a gyakorlatban, így mára már kész is egy Bradley Cooperrel készült interjú( köztudott, hogy egész jól beszél franciául) didaktizálása és a hozzá tartozó feladatok.
A délutáni kurzuson új oldalakkal, applikációkkal ismerkedtünk, ill. ugrottunk rögtön a mély vízbe, hisz tilos volt az ismert programmal digitális bemutatót készíteni. Hanggal és videóval kísért prezentációmat 4 óra kemény munkával sikerült abszolválnom egy teljesen ismeretlen felületet használva. Izgalmas volt, jó lett.
Kedden este volt még egy 3. modul is 1,5 órában, ahol a podcast volt a téma. Ma délután lehetett kicsit szusszanni, ismerkedni a várossal, a többi résztvevővel, ill. elkészíteni a házi feladatokat.
Itt kellemes az idő, éjjel és délután hatalmas vihar volt, esett, mintha dézsából öntötték volna.
Holnap reggeltől estig oktatás, majd nemzetközi est, ami az igazi multikulturális közeg miatt nagyon érdekesnek ígérkezik.

Megjegyzések

  1. Nagyon kíváncsi vagyok arra a digitális bemutatóra, remélem lesz módom egyszer megnézni. :) Illetve az applikációk is biztosan szuperek voltak, szeretnék bejutni hozzád egy eszmecserére, hogy meghallgassam milyenekről tanultál. :)

    VálaszTörlés
  2. Ez igazi kihívás! Bár nehéz lehetett olyan programot találod, amelyet egyáltalán nem ismersz!

    VálaszTörlés
  3. Imádom az összes digitális applikációt!! KTA

    VálaszTörlés
  4. Én is kíváncsi vagyok, hogy milyen programot használtál a bemutatóhoz.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Első nap Sevillában, avagy ködből a napsütésbe

Cambridge 3. nap: találós kérdést tettem fel a blogomba. A nyeremény: egy tábla cambridge-i csoki :) Megtámogatandó a nézettséget! :)

Andi és Dóri Dublin újratöltve 2. nap