A nap, amikor a Bell Schoolban is kicsöngetnek (Cambridge 13. nap)

 Kedves Olvasók!


Amennyiben olvastátok az előző blogomat, szuper hírrel érkeztem. Megnyertük a fotóversenyt. 😊 Ha nem olvastátok a tegnapit, akkor ne is olvassátok tovább, először vessetek egy pillantást a mozgóképre. 

Az eredményhirdetés előtt természetesen nem mondom tovább mert biztos vagyok benne, hogy még nem nézted meg a képet. Csak egy kattintás.... 







Tehát az eredményhirdetés előtt részt vettünk még az utolsó óránkon, s elkészült az utolsó közös kép a csapatommal. Here it is.


Az utolsó alkalmon szókincsgyakorlásra néztünk gyakorlatokat. Különösen tetszett a következő gyakorlat: csoportonként cetliket kapnak a diákok, melyekre szavakat írnak az adott leckével kapcsolatosan, ezután továbbadják a paklit, ekkor minden csapatnál olyan szavak vannak, melyeket nem ők írtak ; közösen eldöntik melyek azok a szavak, amelyeknek tudják a jelentését, ebben az esetben a közlekedési lámpa zöld színére teszik a cetlit, amelyeknek nem tudják, ekkor a piros színre teszik, s amennyiben nem biztosak a jelentésben, a sárga színre teszik a szavakat; ezután abból a csoportból, ahonnan érkezett a pakli, átjön egy segítő diák, hogy elmagyarázza azoknak a szavaknak a jelentését, amelyekre nem jöttek rá a tanulók.




Az eredményhirdetés után pedig pimms italt fogyasztottunk a csoporttagokkal és tanárainkkal. 

Intenzív, élménydús és nagyon hasznos 2 hetet tudhatok a hátam mögött. Köszönöm mindenkinek, aki bizalmat szavazott, hogy részt vehessek a programban.



Most pedig megyek és felkészítem magam a repülőútra. 😃 Bármilyen tanácsra nyitott vagyok, még mindig.

 Köszönöm a figyelmeteket!




Megjegyzések

  1. Pompás képek! Örülök, hogy ilyen jól sikerült minden! Jó utat!

    VálaszTörlés
  2. Nekem a Mentos mindig bejön utazás során! ;) Örülök, hogy jól érezted magad!!! VD

    VálaszTörlés
  3. Ó és gratulálok a versenyeredményhez!! 😯 VD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pff az emoji mellé ment, ez lett volna ☺️

      Törlés
  4. Örök élményekkel téesz haza Betti!! Ez a legfontosabb. !!!KTA

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Első nap Sevillában, avagy ködből a napsütésbe

Cambridge 3. nap: találós kérdést tettem fel a blogomba. A nyeremény: egy tábla cambridge-i csoki :) Megtámogatandó a nézettséget! :)

Andi és Dóri Dublin újratöltve 2. nap